Jonas Carsten Jeppesen

Pitch:

Helsepersonell forteller

Jonas Carsten Jeppesen er CEO & co-founder av Zyberia AS, han jobber samtidig som fastlege, er spesialist i allmennmedisin og utdannet kognitivterapeut. Jonas forsker på forebygging og organisering av helsetjenester, og underviser ved Universitetet i Oslo. Han er tilknyttet Norway Health Tech som konsulent.

Grunnleggende har jeg fokus på verdibasert medisin og at mennesket er sin egen beste helseleverandør. Fremtidens helsetjenester, med hensyn til effektivitet, kvalitet og kostnader, avhenger av i hvor stor grad mennesket har, eller kan ta eierskap til sin egen helse(data).

Hva var det som gjorde at du valgte å forlate klinikken?

Jeg har ikke forlatt klinikken. Jeg bruker min tid i praksis og legevakt til å utforske problemstillingene vi i Zyberia skaper en digital helseplattform for å løse. Jeg bygger bro mellom de 2 verdener, hvor den ene har problemene og den annen skal utvikle løsningene.

Hva syns du er det morsomte du har opplevd gjennom selskapet ditt?

Det er å se folks øyne lyse opp når de får vår digitale løsning i hånden og spør: «hvor kan jeg laste den ned? Den ville virkelig hjelpe meg! Er den tilgjengelig nå?» Det er ikke bare deg som har bygget noe på en god ide, men det er faktisk løsningen på et reelt problem. Det er kult!

Kontakt oss

MedEvent AS   –   tlf. 414 60 919   –   org.  921 244 517 MVA