Personvernerklæring

Ved å melde deg på arrangementer eller nyhetsbrev i regi av MedEvent så samler vi inn personopplysninger om deg. Nedenfor finner du informasjon om hvilken informasjon vi samler inn, og hvordan vi bruker den.

Nyhetsbrev

Vi sender ut nyhetbrev om konferansen og andre relevante oppdateringer fra MedEvent. Vi benytter MailChimp for utsending av nyhetsbrev, det er frivillig å abonnere på nyhetsbrev og du kan melde deg av når du ønsker. For å kunne sende deg nyhetsbrev så lagrer vi ditt navn og din epostadresse. Dette blir slettet når du melder deg av.

Hvorfor trenger vi din kontaktinformasjon?

Når du melder deg på konferansen eller vårt nyhetsbrev så trenger vi din kontaktinformasjon for å holde deg oppdatert på konferansen, samt fremtidige arrangementer arrangert av MedEvent. Vi lagrer navn, epostadresse, telefonnummer, postnummer samt din stillingstittel. Ved påmelding til konferansen så benytter vi en tredjeparts-leverandør, Tikkio, til å håndtere påmeldingen. Vi lagrer informasjonen så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for. Du kan når som helst ta kontakt med oss for å rette eller slette informasjon som er registrert om deg.

Sporing og statistikk

Vi benytter Google Analytics for å motta statistikk om hvordan våre brukere benytter våre websider slik at vi kontinuerlig kan forbedre dem. Google analytics benytter cookies som starter med teksten _ga.